the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Chania Velodrome 2004-2011


Τα Χανιά είναι μία απ' τις πιο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας η 7η συνολικά και 5η επαρχιακή σειριακά σε πληθυσμό, μια απ ΄τις πόλεις όπου τέσσερα είδη αθλημάτων ευδοκιμούν τόσο στο επίπεδο του πρωταθλητισμού όσο και στο επίπεδο της μαζικότητας εδώ και δεκαετίες.
Όλως τυχαίως σε αυτά τα αθλήματα που οι τοπικοί σύλλογοι έχουν στο παλμαρέ τους δεκάδες πρωταθλήματα ενώ από τα τμήματα τους έχουν περάσει εκατοντάδες αθλητές που στην συνέχεια είτε παροπλίστηκαν, είτε συνέχισαν ατομικό δρόμο, σε αυτά τα τμήματα του υγρού στίβου, της υδατοσφαίρισης, της άρσης βαρών και της ποδηλασίας, οι υποδομές είναι στην κυριολεξία από ανύπαρκτες σε επίπεδο επικοινωνίας, έως και παραιτημένες στο έλεος του ύψιστου μιας και είναι σχεδόν μισή δεκαετία στο στάδιο της ανολοκλήρωτης κατασκευής που χάσκει χρεκοπία.
Το κλειστό κολυμβητήριο εδώ και μια “επταετία” είναι “στο γύψο” με αποτέλεσμα την σκεπή να την έχει ξεκαυκαλώσει ο αέρας και όλες οι προπονήσεις να πραγματοποιούνται στο ξεπερασμένο ανοικτό και μάλιστα με κρύο νερό τον Χειμώνα. Να σημειώσουμε εδώ πέρα ότι ο κλειστό κολυμβητήριο είναι εφάμιλλο με αυτό του ΟΑΚΑ σε προδιαγραφές, αλλά απλά δεν λειτουργεί, ενώ ο ομάδα υδατοσφαίρισης πρωταγωνιστεί στην Α1 και οι μεγάλες ομάδες πριμοδοτούνται από τον ΝΟΧ...
Το πάλαι ποτέ εμβληματικό Εθνικό Στάδιο Χανίων είναι πλέον ερείπιο και οι αθλητές της Άρσης Βαρών, μάλλον πρέπει να γυμνάζονται σε κάποιο ιδιωτικό γυμναστήριο επί πληρωμής, ενώ το ολυμπιακών προδιαγραφών ανοικτό ποδηλατοδρόμιο που προορίζονταν και ως προπονητικού κέντρου της εθνικής ομάδας είναι όπως ακριβώς το βλέπετε, χωρίς σχόλια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center