the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Νέα εποχή με παλαιά υλικά.......

Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 4 χρόνια από το 2007 κι όλας βρίσκεται στις αγκαλιές του πιο διεφθαρμένου, πιο γραφειοκρατικού και χυδαίου πολιτικού και παραπολιτικού προσωπικού του ΠΑΣΟΚκικού εργατοπατερισμού.
Δεν είναι μόνο οι Κοτσακάδες, Χωραφάδες, Ραφτόπουλοι και Φωτοπουλοι, τα  κάθε λογής φαιοπράσινης απόχρωσης "ορφανά" του ΠΑΣΟΚ, ούτε οι Κοτζιάδες που εφόσον δεν κατάφεραν να διαλύσουν το ΚΚΕ το 1989 έγιναν οι θεωρητικοί του ΠΑΣΟΚκικού ΙΣΤΑΜΕ, αλλά κυρίως ο Γκαιμπελισμός και η αλαζονεία διάλυσης του εργατικού κινήματος απ΄τα πάνω.
Ήρθε και έδεσε η δεύτερη (και ίσως και η πρώτη θέση στις επόμενες εκλογές) και συρρέουν κατά χιλιάδες οι μεταφερόμενοι ΠΑΣΟΚκοι βρίσκοντας ως μάνα εξ’ ουρανού για να "ξεπλύνουν" την κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΠΑΣΟΚκισμός και "τα ορφανά" του θα δώσουν  κάτι από την αύρα τους στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας τον πιο χυδαίο και ακραιφνή λαϊκισμό του στο παλμαρέ του πλάι στην Ευρωενωσιακή του στρατηγική.
Πλάι στον "νέο άνεμο" όπως ονομάζει τον κοπανιστό αέρα (όπως πολύ εύστοχα λέει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ), διεισδύουν "νέα" συνθήματα του χτες όπως στις "18 σοσιαλισμό", "τα χρονοντούλαπα της ιστορίας" και λοιπές αηδίες μεγατόνων αλλά ΠΑΣΟΚ του 1981-85 η 1993-95 το 2012.
Όμως τι είδους σοσιαλισμός θα είναι αυτός (εμείς το έχουμε συνειδητοποιήσει μιας και το έργο αυτό το  έχουμε ξαναδεί), αφού θα μιλάμε για κοινωνικοποίηση της απόλυτης και σχετικής εξαθλίωσης των 50 ευρώ μισθό το μήνα και την νέα απίστευτη κερδοφορία για το μεγάλο κεφάλαιο.
Ο σημερινός φασισμός είναι εξ ολοκλήρου Ευρωενωσιακός, σχεδιάζεται στους πιο σκοτεινούς διαδρόμους του πολιτικού προσωπικού του ΚΜΚ(le Monde) KAI ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το πιο αντικομμουνιστικό μόρφωμα αυτή την στιγμή στη χώρα εκφράζοντας στον ανώτατο βαθμό την σαπίλα ενός συστήματος που ήδη κατακερματίζεται.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Η ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΗΤΡΙΤΟΚΟΠΟΙΗΣΗ.....

the blog powerd by istosch-data &web center